maanantai 19. toukokuuta 2014

Pehmeä vihersmoothie

Ilmojen lämmetessä ja kropan kaivatessa helposti sulavaa raikasta ravintoa, turvaudun yleensä varsinkin aamuisin smoothieen. Aamulla ruuansulatus ei ole tehokkaimmillaan joten apuun voi kutsua blenderin ja saada silti riittävästi ravintoa koneeseen. Tämä viherpiipertäjän päiväuni on maultaan samaan aikaan raikas ja kermainen. 






Pehmeä vihersmoothie

(Yhdelle. Maidoton, gluteeniton, vegaaninen, raw.)


- 1 pieni päärynä
- 1 kiivihedelmä
- 1/4 pakastettua banaania
- 1/2 pienestä avokadosta
- muutama pakastettu vihreä viinirypäle
- pieni tl Puhdistamon viherjauhetta
- 1 scoop vanilja/maustamaton riisiproteiini
- 2dl mantelimaitoa tai kookosmaitoa
- 1rkl tocotrienolsia
- 1-2tl soijalesitiinirakeita
- loraus vaniljauutetta tai 1/2tl jauhetta
- ripaus laatusuolaa


Sekoita kaikki aineet tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Jos haluat smoothiesta vielä jäätelömäisempää, pilko ja pakasta etukäteen kaikki hedelmät ja vähennä käyttämäsi maidon määrää. Tässä smoothiessa toimii erityisen hyvin Plantforcen vaniljariisiproteiini!






Tällä kertaa meikäankan lasia koristavat tuoreet pensasmustikat (kallis paheeni!), siitepölyrakeet ja kaakaonibsit. Jos pitää kookoksen mausta, se toimii myös erityisen hyvin tuomaan mietoa aromia vaikkapa hiutaleiden muodossa.

HUOM! Proteiinijauheet ja kaikenmaailman superfoodit eivät ole välttämättömiä resepteissä, mutta maku muuttuu luonnollisesti sitä mukaa kun reseptiä muunnellaan. Hyviä smoothiehetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti